Bonfile pastırma, fabrikamızda kesimi gerçekleşen büyük baş hayvanların 400 kg’lık karkas etinden yalnızca 1 ila 3 kg aralığında çıkmaktadır. Bu da etin en özel ve kıymetli halidir. Pastırmaya ayrı bir yumuşaklık ve eşsiz bir lezzet katmaktadır.
Az yağlı bonfile etinin Erciyes Dağı’nın esintisiyle ve özel baharatlarla hazırlanmış eşsiz çemeniyle, 40 gün süren doğal işlemlerin ardından hazırlanan bu doyumsuz lezzeti hala denemediyseniz. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Antrikot, etin sinirinden arınmış en güzel bölgesidir. Özel çemeni ve ağızda dağılan yumuşaklığıyla eşsiz bir lezzet. Siz hala denemediniz mi? Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.