Antrikot Pastırma
Antrikot PastırmaAntrikot, etin sinirinden arınmış en güzel bölgesidir. Özel çemeni ve ağızda dağılan yumuşaklığıyla eşsiz bir lezzet. Siz hala denemediniz mi? Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Bonfile(Kuşgömü)Pastırma
Bonfile(Kuşgömü)PastırmaBonfile pastırma, fabrikamızda kesimi gerçekleşen büyük baş hayvanların 400 kg’lık karkas etinden yalnızca 1 ila 3 kg aralığında çıkmaktadır. Bu da etin en özel ve kıymetli halidir. Pastırmaya ayrı bir yumuşaklık ve eşsiz bir lezzet katmaktadır.
İç etinden çıkan az yağlı,sinirsiz ve yumuşak bir pastırma çeşididir. Bonfile Pastırması yumuşak ve lezzetli olup hafif yağlıdır.
Az yağlı bonfile etinin Erciyes Dağı’nın esintisiyle ve özel baharatlarla hazırlanmış eşsiz çemeniyle, 40 gün süren doğal işlemlerin ardından hazırlanan bu doyumsuz lezzeti hala denemediyseniz. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Çemensiz Sırt Pastırma
Çemensiz Sırt PastırmaSırt Pastırma, damak tadını bilen ve yağsız yiyemem diyenler için eşsiz bir lezzet. Bel Kısmının ortasından çıkan hafif yağlı bir pastırma çeşididir. Etin içerisine dağılmış yağıyla damağınızda bırakacak o eşsiz tad için hiç beklemeyin. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Şekerpare Pastırma
Şekerpare PastırmaŞekerpare pastırma, But kısmından çıkan yumuşak,hafif pembe renginde,sinirsiz bir pastırma çeşididir.
Sırt Pastırma
Sırt PastırmaSırt Pastırma, damak tadını bilen ve yağsız yiyemem diyenler için eşsiz bir lezzet. Bel Kısmının ortasından çıkan hafif yağlı bir pastırma çeşididir. Etin içerisine dağılmış yağıyla damağınızda bırakacak o eşsiz tad için hiç beklemeyin. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Yemeklik Pastırma
Yemeklik PastırmaKuru fasülye, pizza, pilav gibi yemekleriniz için rahatlıkla kullanabileceğiniz Yemeklik Pastırma, pratik bir çözüm. Yemeklik Pastırma pastırmanın satırla doğranırken kopan parçaların özenle biriktilen küçük pastırma parçacıklarıdır.