Akın Çemen – Acılı [ 250gr ]
Akın Çemen – Acılı [ 250gr ]Çemen unu,toz biber ve Kayseri’ye özgü baharatların sarımsak ile karışımından oluşan Kayseri’ye özgü muhteşem bir lezzet. Sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi içermediği için sofralarınızda güvenle yiyebilirsiniz.
Akın Kokusuz Cevizli Çemen [ 250gr ]
Akın Kokusuz Cevizli Çemen [ 250gr ]Çemen unu,toz biber ve Kayseri’ye özgü baharatların sarımsak ve ceviz ile karışımından oluşan Kayseri’ye özgü muhteşem bir lezzet. Sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi içermediği için sofralarınızda güvenle yiyebilirsiniz.
Antrikot Pastırma
Antrikot PastırmaAntrikot, etin sinirinden arınmış en güzel bölgesidir. Özel çemeni ve ağızda dağılan yumuşaklığıyla eşsiz bir lezzet. Siz hala denemediniz mi? Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Blok Kavurma
Blok KavurmaBonfile(Kuşgömü)Pastırma
Bonfile(Kuşgömü)PastırmaBonfile pastırma, fabrikamızda kesimi gerçekleşen büyük baş hayvanların 400 kg’lık karkas etinden yalnızca 1 ila 3 kg aralığında çıkmaktadır. Bu da etin en özel ve kıymetli halidir. Pastırmaya ayrı bir yumuşaklık ve eşsiz bir lezzet katmaktadır.
İç etinden çıkan az yağlı,sinirsiz ve yumuşak bir pastırma çeşididir. Bonfile Pastırması yumuşak ve lezzetli olup hafif yağlıdır.
Az yağlı bonfile etinin Erciyes Dağı’nın esintisiyle ve özel baharatlarla hazırlanmış eşsiz çemeniyle, 40 gün süren doğal işlemlerin ardından hazırlanan bu doyumsuz lezzeti hala denemediyseniz. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Dilme Pastırma
Dilme PastırmaBonfile pastırma, fabrikamızda kesimi gerçekleşen büyük baş hayvanların 400 kg’lık karkas etinden yalnızca 1 ila 3 kg aralığında çıkmaktadır. Bu da etin en özel ve kıymetli halidir. Pastırmaya ayrı bir yumuşaklık ve eşsiz bir lezzet katmaktadır.
Az yağlı bonfile etinin Erciyes Dağı’nın esintisiyle ve özel baharatlarla hazırlanmış eşsiz çemeniyle, 40 gün süren doğal işlemlerin ardından hazırlanan bu doyumsuz lezzeti hala denemediyseniz. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Eğrice (Potuk) Pastırma
Eğrice (Potuk) PastırmaEğrice (Potuk) pastırma, Yağsız ve sinirsiz bir pastırma çeşididir. But’un en kıymetli yeridir.
Az yağlı bonfile etinin Erciyes Dağı’nın esintisiyle ve özel baharatlarla hazırlanmış eşsiz çemeniyle, 40 gün süren doğal işlemlerin ardından hazırlanan bu doyumsuz lezzeti hala denemediyseniz. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Kangal Sucuk
Kangal SucukLezzetini Erciyes Dağı’nın esintisinden alan ve doğal ortamlarda kurutulan Kangal Sucukların, sucuk içerisinde kullandığı özel baharatları, en seçkin çiftliklerden aldığı ve kesimini İslami usullere göre kendisinin yaptığı harika etleri ile bu lezzeti başka hiçbir yerde bulamayacaksınız.
Karakovan Balları
Karakovan Balları1 Kg olarak gönderim yapılmaktadır.
Arıların; arıcı eli değmeden yüksek rakımda ağaç oluklarına, kayaların arasına, özel kütük içlerine yaptıkları binlerce nektarı oldukça yüksek ve nadir çiçeklerden topladıkları Özel Karakovan balıdır. Ortasında balmumu yoktur. Tamamiyle doğaldır. İnsan eli değmeden arı kendi isteğine göre hazırlamıştır. Florasındaki binlerce çiçeklerden toplanan Özel Karakovan Balı tüm hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirir, metabolizmayı dengeler, doğal enerji, güç ve kuvvet verir, uzun ve sağlıklı ömür yaşamayı sağlar.
Kayseri Mantısı [500gr]
Kayseri Mantısı [500gr]%100 dana eti kıyması, soğan ve çeşitli baharatların karışımından yoğrulmuş iç ile doldurulmuştur. Pişirirken çıkardığı kokudan, fırınlanmış ve taze olduğunu hemen anlayacaksınız. Özenle TSE Kalite standartlarına uygun olarak elde doldurulmuştur.
Özel vakumlanarak paketlenmiş, hijyenik şartlarda özenle el ile doldurularak damak zevkinize sunulmuştur. 500 gr. lık mantıdan 4 kişilik servis yapılabilmektedir.