Akın Çemen – Acılı [ 250gr ]
Akın Çemen – Acılı [ 250gr ]Çemen unu,toz biber ve Kayseri’ye özgü baharatların sarımsak ile karışımından oluşan Kayseri’ye özgü muhteşem bir lezzet. Sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi içermediği için sofralarınızda güvenle yiyebilirsiniz.
Akın Kokusuz Cevizli Çemen [ 250gr ]
Akın Kokusuz Cevizli Çemen [ 250gr ]Çemen unu,toz biber ve Kayseri’ye özgü baharatların sarımsak ve ceviz ile karışımından oluşan Kayseri’ye özgü muhteşem bir lezzet. Sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi içermediği için sofralarınızda güvenle yiyebilirsiniz.
Antrikot Pastırma
Antrikot PastırmaAntrikot, etin sinirinden arınmış en güzel bölgesidir. Özel çemeni ve ağızda dağılan yumuşaklığıyla eşsiz bir lezzet. Siz hala denemediniz mi? Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Başyazıcı Blok Kavurma
Başyazıcı Blok Kavurma- Kuşbaşı doğranan dana etleri usta eller tarafından kavrulur.
- Bir blok kavurma ortalama 2,3 kg civarı gelmektedir.
- Paket başı 10- 20 gr arası gramaj farklılıkları olabilir.
- 1.Kalite üründür.
- %100 Dana Etidir.
- Vakumlu ambalajlanmıştır.
- Gerekli sıcak hava şartlarında ve yaz sezonunda hiç bozulma olmayacak şekilde ürünlerimiz özel paketlenerek gönderilmektedir.
- Ürünümüz markanın fabrika ve üretim merkezinden direk olarak temin edilmektedir.
- Ürününüz en geç 2 iş gününde adresinize teslim olacaktır.
- Siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.
- Saklama süresi, ambalajlama şekline ve muhafaza koşullarına göre değişir.
- Ürünlerimiz vakumla ambalajlanmış şekli ile sizlere ulaştırılmaktadır.
- 0ºC ile +4ºC arasında muhafaza edilmelidir. Derin dondurucuda ise 6 ay saklanabilir.
Başyazıcı Sucuk
Başyazıcı SucukLezzetini Erciyes Dağı’nın esintisinden alan ve doğal ortamlarda kurutulan Kangal Sucukların, sucuk içerisinde kullandığı özel baharatları, en seçkin çiftliklerden aldığı ve kesimini İslami usullere göre kendisinin yaptığı harika etleri ile bu lezzeti başka hiçbir yerde bulamayacaksınız.
Bonfile(Kuşgömü)Pastırma
Bonfile(Kuşgömü)PastırmaBonfile pastırma, fabrikamızda kesimi gerçekleşen büyük baş hayvanların 400 kg’lık karkas etinden yalnızca 1 ila 3 kg aralığında çıkmaktadır. Bu da etin en özel ve kıymetli halidir. Pastırmaya ayrı bir yumuşaklık ve eşsiz bir lezzet katmaktadır.
İç etinden çıkan az yağlı,sinirsiz ve yumuşak bir pastırma çeşididir. Bonfile Pastırması yumuşak ve lezzetli olup hafif yağlıdır.
Az yağlı bonfile etinin Erciyes Dağı’nın esintisiyle ve özel baharatlarla hazırlanmış eşsiz çemeniyle, 40 gün süren doğal işlemlerin ardından hazırlanan bu doyumsuz lezzeti hala denemediyseniz. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Çarşıbaşı Tulum Peyniri 1Kg
Çarşıbaşı Tulum Peyniri 1Kg1 Kg tam yağlı vakumlu tulum peyniri.
Dilme Pastırma
Dilme PastırmaBonfile pastırma, fabrikamızda kesimi gerçekleşen büyük baş hayvanların 400 kg’lık karkas etinden yalnızca 1 ila 3 kg aralığında çıkmaktadır. Bu da etin en özel ve kıymetli halidir. Pastırmaya ayrı bir yumuşaklık ve eşsiz bir lezzet katmaktadır.
Az yağlı bonfile etinin Erciyes Dağı’nın esintisiyle ve özel baharatlarla hazırlanmış eşsiz çemeniyle, 40 gün süren doğal işlemlerin ardından hazırlanan bu doyumsuz lezzeti hala denemediyseniz. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Eğrice (Potuk) Pastırma
Eğrice (Potuk) PastırmaEğrice (Potuk) pastırma, Yağsız ve sinirsiz bir pastırma çeşididir. But’un en kıymetli yeridir.
Az yağlı bonfile etinin Erciyes Dağı’nın esintisiyle ve özel baharatlarla hazırlanmış eşsiz çemeniyle, 40 gün süren doğal işlemlerin ardından hazırlanan bu doyumsuz lezzeti hala denemediyseniz. Bi’ tıkla, fabrikadan kapına.
Elmacıoğlu Mantı 500gr
Elmacıoğlu Mantı 500grElmacıoğlu Üretim Tesislerinde kalite standarları ve hijyenik şartlarda hazırladığımız Elmacıoğlu Kayseri Mantısı
Füme Dil – 1Kg
Füme Dil – 1KgSofralarınızda eşsiz bir lezzet. Dil deyip geçmeyin, önce bir deneyin.